GOA Vodka Ton en Denis

Het begin van GOA Vodka

Beste Goanen,

GOA Vodka heet je welkom in ons universum. We zijn officieel live gegaan!

Wij willen beginnen met een kleine serenade: Goanen van het eerste uur. Die ons hebben aangemoedigd en geholpen onze doelen te bereiken.

Laat ons enkele van onze eerdere ervaringen delen….

De openbaring

Het is 2014. Denis is in Goa, India, waar hij een openbaring krijgt na een fantastische nacht vol plezier en avontuur. Hoe komt het dat je het ene moment weet dat het een leuke tijd gaat worden en het volgende moment het huis niet meer uit wil? Wat veroorzaakt deze gevoelens? Hoe komt het dat de leukste en meest magische avonturen in een spontaan gebeuren? Wat is de katalysator hiervan? We hadden geen antwoorden op de puzzels en raadsels.

We stelden onszelf daarom twee vragen:

“Wanneer heb je plezierige momenten?” en “wanneer komt het avontuur je tegemoet?”

De factoren van plezier en avontuur

We hoefden niet diep na te denken om antwoorden op deze vragen te krijgen. Het was ons duidelijk dat plezier en avontuur drie eigenschappen vereisen: goed gezelschap, een open mind en een katalysator. De motiverende factoren achter avontuur en plezier!

In goed gezelschap verkeren spreekt misschien voor zich… Je ben samen met mensen die je interesses delen en bij wie je je op het gemak voelt.

Ten tweede is je mindset de drijvende factor achter al je geweldige initiatieven. In werkelijkheid zijn die unieke en opwindende gevoelens een goede voorspelling van de uitkomst van de avond en de weg die voor je ligt. Je bereidheid om nieuwe dingen te proberen essentieel. Kortom, “Experience your mind”

Uiteindelijk kwam onze katalysator in de vorm van heerlijke versnaperingen, lekkere drankjes en cocktails.

Onze missie was geboren!

We beseften al snel dat we een juiste mix hadden gecreëerd. Een geweldig, plezierig en avontuurlijk ritueel.

Onze missie was geboren… We willen anderen hetzelfde gevoel geven dat wij steeds weer ervaren. We willen de basis leggen voor onvergetelijke en magische momenten. Omdat we boven alles in één ding geloven: de waarde van plezier in het leven!

GOA Vodka is opgericht met deze missie in gedachten. Wij hebben als doel fantastische ervaringen te creëren met langdurige herinneringen. Zowel voor jou als voor ons!

Ga je met ons mee op avontuur?

Experience your mind met GOA Vodka!